Martin til topps i klubbmesterskapet i lynsjakk!

Bak: Jonny, Martin og Jon Fredrik. Foran: Ervin og Vegar.

Årets klubbmesterskap i lynsjakk ble i dag spilt med totalt 11 deltakere. Litt under hva vi forventet, men pga kort varsel ble det kanskje vanskelig for enkelte å møte opp. Det ble uansett spilt 10 runder lynsjakk med betenkningstid 3 minutter pluss 2 sekunder tillegg per trekk. God stemning blant de fremmøtte gjorde at mesterskapet ble stor suksess!

Martin vant alle sine 10 partier og tok med dette en klar førsteplass og klubbmestertittel.
Jon Fredrik var nærmeste utfordrer med sine 9 poeng, mens Jonny ble nummer tre med 7,5 poeng. Ervin og Vegar er våre to juniorer i klubben, og begge gjorde en fin innsats selv om det ble et stykke ned på resultatlisten denne gang. De kommer med tid og stunder til å utfordre oss “gæmlisan”, så vi får nyte øyeblikket mens vi kan.

Topp 5:
1. Martin Halsvik Larsen 10.0
2. Jon Fredrik Åsvang 9.0
3. Jonny Fredriksen 7.5
4. Håkon Tonulltre Natvig 7.0
5. Svein-Harald Johansen 5.5

I kveld spilles det Sjakk og Øl fra kl. 19.30. Det er fortsatt mulig å melde seg på!