Klubbmesterskap i hurtigsjakk

Fjorten stykker, gamle og unge, møtte i dag opp for å få med seg de tre første rundene i årets klubbmesterskap i hurtigsjakk. Martin (2018) og Jon Fredrik (2018) regnes som favoritter, men Håkon og Vladimir med flere vil nok ha sitt å si om den saken. Etter de tre første rundene er det de to forehåndsfavorittene som har tatt ledelsen med full pott, men det er hele 6 runder igjen, så mye kan forandre seg. Martin slapp f.eks med nød og neppe unna formannen sitt offiser-offer i runde 3.

Hyggelig er det også at Njål (sjakkpappa) har meldt seg inn i klubben. Han fikk sin turneringsdebut i dag, men mot gamle ringrever ble det kanskje litt tøft. Uansett, sporty gjort å hive seg med!

De tre neste rundene spilles tirsdag 27. november kl. 18.00. Forfall må meldes snarest!