Nyttårssjakk hos FDVhuset

Fra nyttårssjakken 2018

Vår kjære hovedsponsor FDVhuset har også i år invitert oss på Nyttårssjakk i deres bedriftslokaler. Arrangementet går av stabelen 1. januar kl. 18.00! FDVhuset sponser med både pizza og brus, så dette blir virkelig en flott feiring av det nye året. Vi håper å kunne arrangere noen runder med Fischer Random, hvis interessen er der. Håper så mange som mulig møter opp. Spesielt de av dere som ikke var der i fjor. Påmelding og invitasjon finnes hos turneringsservice.

Romjulssjakken foreløpig avlyst

Dessverre ser det ut til at Romjulssjakken (Sjakk & ØL) som skulle vært arrangert 29. desember utgår pga lav påmelding. Hvis interessen er stor nok, vil vi revurdere det. Send oss en melding på sms eller e-post hvis du faktisk har/hadde tenkt å delta på det! Vi kommer eventuelt tilbake med info.