KM for lag 2019 Troms og Nordre Nordland. Sortland på tredjeplass!

Kretsmesterskapet for lag i Troms og Nordre Nordland ble spilt denne helgen på Heggen Videregående skole i Harstad. Totalt 10 lag stilte fra start, og det var som forventet Tromsø 1 som gikk til topps. Narvik 1 ble nummer to, mens Sortland 1 tok tredjeplassen på kvalitetspoeng foran Tromsø 2 på fjerde.

Tredjeplass på Sortland 1

Førstelaget våres som besto av Martin, Jon Fredrik, Jonny og Vladimir tok altså en flott tredjeplass under helgens kretsmesterskap i Harstad. Laget kjempet i teten gjennom hele mesterskapet, men tap i den siste og avgjørende runden mot Narvik 1, gjorde at det ble tredjeplass. Uansett – en flott prestasjon av disse fire karene! Toppscorer på laget ble Vladimir med 3,5 poeng på fjerdebordet.

Sortland 2 bet også godt fra seg

Andrelaget våres som besto av Håkon, Ervin, Geirr, Erlend og Kenneth var på forhånd rangert som nummer 10, men de spådommene gjorde de heldigvis til skamme. Erlend på tredjebordet tok grep og innkasserte tre individuelle seire mot sterkere motstand. Det i kombinasjon med at de andre på laget også bidro, gjorde at Sortland 2 tok en flott 8. plass.

Les mer om mesterskapet og vinnerne på Tromsø Sjakklubb sine hjemmesider.

Aktuelle lenker:
Resultatliste
Clono livepartier
Bilder på Tromsø sine facebook-sider