Hamarøy Hurtig & Lyn 27. – 28. april

Fauske Sjakklubb inviterer til sjakkfest på Hamarøy hotell på Innhavet, helgen 27. – 28. april. Det skal spilles to turneringer denne helgen, med hurtigsjakk på lørdagen og lynsjakk på søndagen. Det perfekte format for de som foretrekker litt mer action over brettet og kortere betenkningstid. Arrangøren har også ordnet med rimelig overnatting på hotellet, som også er spillested for helgen. Det er også lagt opp til felles middag på lørdagskvelden. Altså et topp sosialt arrangement for folk flest!

Informasjon, tilbud om overnatting og annen praksis informasjon finnes hos turneringsservice.

Hurtigsjakkturnering 27. april – Påmelding via TS
7 runder med en betenkningstid på 20 min og 10 sek tillegg per trekk.

Lynsjakkturnering 28. april – Påmelding via TS
12 runder med en betenkningstid på 3 min og 2 sek tillegg per trekk.