Nybegynnerkurset durer videre, men tar vinterferie i neste uke.

Nybegynnerkurset durer videre med godt besøkte kurskvelder. Sist torsdag øvde deltakerne på notasjon og hvordan sette sjakkmatt. Tid for spilling ble det selvsagt også. Vi må berømme foreldrene som er tilstede, som selv tar brikkene fatt så fort de får muligheten til det. Det er bare supert!

Neste torsdag er det vinterferie, så det blir ikke noe kurs da. Siste kurskveld (del 5) er torsdag 14. mars. Da blir det arrangert en avsluttende turnering for deltakerne. Denne kvelden vil bære preg av sosial hygge og lite undervisning. Diplom for vel gjennomført kurs skal vi også dele ut.

PS
Som vi har nevnt tidligere blir det arrangert klubbmesterskap fra 8. april. Her har alle mulighet til å delta i en egen nybegynnergruppe. De foreldrene som ønsker, kan også delta! Mer info om dette neste gang.

Ønsker dere alle sammen en riktig god vinterferie!