Godt oppmøte på Torsdagssjakken

Audrius vant et spennende parti mot Jonny etter at sistnevnte kom i tidsnød.

Sist torsdag ble det arrangert en uhøytidelig lynsjakkturnering med betenkningstid 5 min + 3 sek tillegg. Audrius Bitinas og Jon Fredrik Åsvang delte førsteplassen med åtte seire hver og en innbyrdes remis. Martin som nok var favoritt på forhånd, møtte nøye seg med tredjeplassen etter å ha tapt mot både Audrius og Jon Fredrik. Håkon og Jonny ble hhv. nummer fire og fem.

Nevnte Audrius er fra Litauen og har nylig ankommet Vesterålen for å jobbe innen fiskeindustrien på Melbu. Han er i dag sjakkinstruktør for barn i Litauen, og jobber der med å trene ca 70 barn i sjakk. Han har en standard rating på 2137, noe som betyr at han ville ha vært høyest ratet i klubben. Vi jobber med å gjøre han til medlem, og muligens er han med til Narvik for å delta under Rallarsjakken i slutten av mars.