Vellykket avslutning på nybegynnerkurset

Årets første nybegynnerkurs ble avsluttet i dag med en turnering for de yngste deltakerne. Det ble spilt ni runder med kort betenkningstid, slik at alle møtte alle. Så vidt vi kunne se, så storkoste deltakerne seg med å få spille en skikkelig turnering. De fikk prøvd ut enkelte ting de hadde lært på kurset, og selv om det ble ett og annet tap, så ristet de det fort av seg og var klar for nye oppgaver i neste runde.

Det var også svært hyggelig å se at såpass mange foreldre valgte å stikke innom på siste dag. Det har generelt vært godt oppmøte blant de voksne, så det fortjener dere absolutt skryt for!

Etter endt turnering ble det premieutdeling der vi premierte alle deltakerne. I slike turneringer er det kun vinnere, og det ble derfor premiert 1 – 2 – 3 og resten på fjerdeplass. I tillegg til en liten pokal fikk deltakerne hver sin diplom for vel gjennomført kurs. Takk til alle som deltok!

Veien videre

Vi vet at det er ønskelig med at vi starter opp med egne klubbkvelder for juniorer, men dette har vi ikke helt tatt stilling til enda. Heldigvis kan vi glede dere med at det skal spilles et klubbmesterskap som starter 8. april. Der har vi ordnet det slik at nybegynnerne spiller i en egen gruppe (Se skriv som ble sendt med hjem i dag). Håper så mange som mulig (også foreldre) stiller opp på det.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har spørsmål.