Narvik Sjakklubb kom til kort i ålesund

Narvik stilte med: 1. Mikael 2. Torben 3. Kjell Ole 4. Andreas 5. Magnus 6. Odd Ketil

Våre venner fra Narvik var denne helgen i Ålesund for å spille kvalifisering til Eliteserien. I første runde ble det poengdeling (3-3) mot arrangørene fra Ålesund. I runde to ble det knepent tap (2½-3½) mot SOSS, mens i runde tre ble det regelrett bank (1-5) mot SK96 fra Bergen. Det betyr at SK96 og SOSS skal spille i eliteserien 2019/2020. Vi gratulerer!

Les mer om kvalifiseringen på Bergens.

Psst!

På lørdagskvelden ble Ålesund Lyn Grand Prix 2019 spilt. Torben Søraas vant turneringen foran Mikael Rølvåg og Mathias Unneland (Aalesunds). Andreas Larsen ble nummer fire og Kjell Ole Kristensen ble nummer fem. 4 stk Narvikværinger blant topp fem er absolutt godkjent!