Aprilsjakken NGP i Tromsø

Tromsø Sjakklubb inviterer til Aprilsjakken NGP 26.-28. april i Tromsø. Det skal totalt spilles 7 runder denne helgen, herav 3 runder hurtigsjakk og 4 runder langsjakk. Nytt for året er at turneringen er delt opp i hele fire grupper. Det blir som vanlig A-B-C, men i tillegg er det en egen “Rookiegruppe” for de under 1000 i rating. Om det har noe hensikt vites ikke, men Tromsø skal ha for at de tenker i nye baner for å tiltrekke seg flere spillere.

Foto: Tromsø Sjakklubb

GM Johan-Sebastian Christansen stiller til start

Arrangørene har klart å lokke en av Norges fremste sjakkspillere til Nordens Paris for å delta. GM Christiansen med hele 2571 i FIDE-rating blir soleklar favoritt til å vinne A-Gruppen. Kan Tromsøspillerne hamle opp med stormesteren?

Egen barnesjakkturnering arrangeres samtidig

Det blir en egen barnesjakkturnering i Tromsø under Aprilsjakken! Denne spilles ute på gangen og er perfekt for barn som nylig har tatt fatt på det gode sjakk-liv. I skrivende stund er det 9 påmeldte, men forhåpentligvis er det flere barn som har lyst å spille uformell turneringsjakk i Tromsø. Alle får premie og det viktigste er å delta!

Ta kontakt med Håkon eller Martin hvis det er interesse for å delta i barnesjakkturneringa.