Klubbmesterskapet durer videre

Andre runde i klubbmesterskapet ble spilt mandag 15. april. Martin tok en forventet seier mot Håkon, etter at sistnevnte kom litt på etterskudd i åpninga. Jonny og Jon Fredrik spilte remis i det som ble en rolig affere. Ingen av de to klarte å etablere nok trykk, og da Jon Fredrik fikk knapt med tid, ebbet partiet helt ut.

Jon Fredrik ønsket nok å slå Jonny, men den eldste holdt stand.

Kveldens mest spennende parti sto Torstein og Kjetil for. Førstnevnte fikk tidlig kvalitet og kunne avviklet hele partiet allerede i midtspillet, men unødvendig tidsbruk skulle bli et problem etterhvert. For Kjetil fikk etterhvert kontret da Torstein kun hadde 3 min på klokken. Til slutt gikk tiden ut for Torstein, i det som sannsynligvis var vunnet stilling for Kjetil. Vi registrerer også at Roy Arne slo til med en flott seier over Øyvind. Svein-Harald tok en solid seier mot Kenneth, og Ervin vant greit mot Sindre.

Partiet mellom Sturla og Geirr er utsatt.

Neste runde spilles ikke før mandag 29. april. Vi trekker runde 3 så snart det utsatte partiet er spilt.