Klubbmesterskapet: Favorittene vant i runde 3

Tredje runde av klubbmesterskapet ble spilt i kveld med seier til alle ratingfavorittene. Martin møtte Kjetil med de sorte brikkene på førstebord. Dessverre for Kjetil ble det noget tynt i åpningen, og fordelen med å ha hvite brikker kom ikke til syne denne gang. Det skal sies at det er 500 – 600 ratingpoeng i forskjell, så resultatet ble som forventet. På andrebordet ble det litt for enkelt for Jonny da motstander Geirr bukket offiser i åpningen. Resultatet var også her som forventet, selv om Geirr selvsagt ønsket å gi Jonny mer kamp om poenget. På tredjebordet ble det seier til Jon Fredrik over Ervin. Yngstemann i feltet ble nok overrasket i åpningen, og med en offiser under etterhvert, ble det en grei seier til førstnevnte.

Håkon og Torstein kjempet lenge.

Håkon og Torstein spilte kveldens lengste parti. Materielt var det likt lenge, men Torstein kom nok en gang i tidstrøbbel. Håkon fikk etterhvert opp en solid stilling, og etter en avdekker ble Torstein liggende under med nesten hel offiser. Solid seier av formannen. Øyvind og Kenneth spilte et sliteparti som resulterte i remis. Det samme gjorde Sindre og Sturla, selv om førstnevnte lå offiser over. Sturla hadde mye spill, og kunne muligens ha utfordret Sindre. Uansett var begge fornøyd med poengdeling.

Partiet mellom Svein-Harald og Roy Arne blir spilt i løpet av uken.

Nybegynnergruppen

Alle stilte til dyst denne gang etter en lengre påskeferie. Artig å se den store iveren de har fått for spillet. Også meget positivt at flere av de yngste bruker tiden godt. Flere satt nesten tiden ut, og det luktet svidd når de grublet over de neste trekkene. Det er jevnt i toppen ettet seks runder, så dette blir spennende helt til siste slutt.