Vi minner om Nordnorsk mesterskap 2019

Hotellet bytter navn til Frøken Skjolds hotell.

Mosjøen Sjakklubb har tatt på seg det ærefulle oppdraget med å arrangere Nordnorsk Mesterskap 2019. Årets mesterskap går av stabelen på Lyngengården hotell, 30. mai – 2. juni. Det er per dags dato 26 påmeldte, noe som er på det jevne sammenlignet med tidligere år. Høyest rangert er GM Benjamin Arvola Notkevich (2485) fra Tromsø Sjakklubb. FM Mads Vestby-Ellingsen (2345) og FM Gunnar Lund (2300) også disse fra Tromsø, må anses å være hovedutfordrerne.

I tillegg til Nordnorsken, blir det arrangert en egen barnesjakkturnering og kretsdommerkurs med Lahlum som instruktør. I tillegg skal det arrangeres en lynsjakkturnering i løpet av denne helgen. Se arrangørens side for full oppdatert plan. Der finner du også informasjon om reise og overnatting.