Martin Halsvik Larsen til topps i klubbmesterskapet. Håkon Halvorsen vant nybegynnergruppen

Årets klubbmesterskap i langsjakk er nå avsluttet. Det har vært spilt mye flott sjakk, selv om det selvsagt har vært både opp- og nedturer underveis for enkelte av deltakerne. Det er gledelig å se at det har kommet inn nytt blod i klubben, og spesielt artig er det jo at vi fikk til en egen nybegynnergruppe for de ferskeste spillerne.

Martin Halsvik Larsen tok tilbake tronen
Martin Halsvik Larsen vant årets klubbmesterskap i langsjakk etter å ha vunnet alle sine seks partier. Under dagens siste og avsluttende runde var det Øyvind Stephansen som måtte kapitulere etter å ha spilt seg vill i fransk åpning. Martin mistet klubbmestertittelen til Jon Fredrik Åsvang i fjor, så det smakte nok godt å ta den tilbake på første forsøk. I tillegg fikk han skrapt sammen en solid porsjon med ratingpoeng.

Jon Fredrik Åsvang ble nummer to
Jon Fredrik Åsvang tok hjem sølvet etter å ha spilt et spennende parti mot Håkon Tonulltre Natvig i siste runde. Før dagens runde lå Håkon best an, men etter ha muligens rotet bort en flott stilling, kunne Jon Fredrik innkassere seieren med et nødskrik til slutt. Totalt ble det 4,5 poeng på “striken” fra Nordmela.

Formannen leverte et solid mesterskap
Håkon Tonulltre Natvig spilte flere gode partier, noe som resulterte i en flott tredjeplass med 4 poeng. I siste runde møtte han som nevnt sin overmakt da Jon Fredrik vant det avgjørende partiet. Selv om det ble tap i dag, kan formannen glede seg over et solid mesterskap. I fjerde runde slo han bla. Jonny Fredriksen.

To debutanter leverte
Roy Arne Johannessen og Sturla Sivertsen deltok i sitt første klubbmesterskap, men hvem skulle trodd det?! Begge viser stor sjakkforståelse og de kunne kanskje med litt hell tatt enda flere poeng. Roy ble nummer åtte med 3 poeng, mens Sturla ble nummer elleve med 2 poeng. Begge tok noen fine skalper!

Håkon Halvorsen vant Nybegynnergruppen

Ymer, Sebastian, Håkon, Andreas, Konrad og Jakob. Geir og Robert holdt seg bak kameraet.

Årets nybegynnergruppe besto av 8 entusiastiske spillere. Samtlige av disse deltok på nybegynnerkurset vi arrangerte tidligere i år. Deltakerne spilte 12 partier hurtigsjakk med en betenkningstid på 30 minutter. Vinner ble Håkon Halvorsen med 27 poeng. Sebastian Havelin ble nummer to med 25 poeng, mens Robert Larsen ble nummer tre med 21 poeng. Resterende av deltakerne kom på fjerdeplass. Alle deltakerne fortjener ros for sin innsats og opptreden. Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Gleder oss til å se dere igjen til høsten da vi skal arrangere FDVhuset Blåbyen Grand Prix.