Geirr oppe på 50% etter tre runder

Foto: Landsturneringen 2019

Lørdag var Landsturneringen i Larvik skikkelig i gang etter at Eliteklassen tjuvstartet på fredag. Geirr fikk en tung start med tap i første runde. I følge rapportene sto Geirr til vunnet stilling, men det ville seg ikke. I runde 2 ble det remis, men i runde 3 løsnet det for alvor da helpoenget ble sikret med de sorte brikkene. Geirr spiller i Klasse 4, noe som gjør det vanskelig å vurdere styrken på motstanderne. I et slikt felt med titalls spillere vil det alltids være mange fremadstormende sjakkspillere. Det blir spennende å se om Geirr fortsetter den gode trenden i de neste rundene.

Store problemer med Turneringsservice

Som tidligere år har arrangøren store problemer med Turneringsservice. Serveren som blir brukt har dessverre ikke stor nok kapasitet til å håndtere den store trafikken som et slikt mesterskap generer. Dette må NSF og TS ha vist om, da dette som nevnt ikke er et nytt problem. Her må partene snakke sammen øyeblikkelig og finne en løsning som fungerer! Inntil videre har arrangøren kommet på en midlertidig løsning slik at resultatene kommer direkte inn på hjemmesidene deres.