Sjakk & Øl Summer Edition ble stor suksess med 14 deltakere

Sjakk & Øl Summer Edition ble arrangert lørdagskveld med hele 14 deltakere. Det var fantastisk at så mange kunne møte, spesielt siden det er fellesferie. Stein Magne har gjort søring av seg, men reiste selvsagt hjem for å delta. I tillegg kom Kaj Roger kjørende fra Harstad. Denne gangen hadde klubben spanderbuksene på seg og kjøpte inn store mengder med snacks og diverse drikkevarer i alle variasjoner. Stor suksess!

Det ble altså spilt en turnering med totalt 13 runder der alle møtte alle. Best ble Jon Fredrik med 12 poeng. Martin ble nummer to med 11 poeng, mens Kaj Roger ble nummer tre med 10 poeng. Audrius, Jonny og Håkon fulgte på de neste plassene. Takk til alle som deltok. Ha en fortsatt god sommer!

Resultatliste
Bilder på facebook