Bodø Grand Prix 2019

Geirr deltok i 2017. Tar han turen til Bodø i år?

Bodø Sjakklag ønsker alle hjertelig velkommen til Bodø Grand Prix 2019. Årets turnering vil bli avholdt helgen 15.-17. november. Turneringen vil bli spilt på Bodø VGS, Amtmann Hegges vei 3-4. Det skal spilles 5 runder langsjakk med betenkningstiden 90 min + 30 sek per trekk. Dette er altså turneringen for deg som foretrekker “the old fashion way”.

Hvem stiller til start?

Arrangørene har i likhet med i fjor fått på plass en stormester til turneringen. Denne gang er det GM Michael Richter fra Tyskland som blir det store trekkplasteret. I tillegg vil lokale helter som FM Dag Madsen (Bodø) og Lars Magne Andreassen (Samisk) prøve å sette sitt preg på turneringen. Fra Sortland er det kun Kjetil Grjotheim som har bestemt seg for å delta. Han ser gjerne at flere fra klubben tar turen sørover for å konkurrere.

Invitasjon og påmelding

Nærmere info om turneringen finnes hos Turneringsservice. Der finner du også tilbud om rimelig overnatting hos deres samarbeidpartner Thon Hotell Nordlys.