Årets klubbmesterskap i hurtigsjakk er i gang

Hele 18 stykker møtte opp til de tre første rundene i årets klubbmesterskap i hurtigsjakk som ble spilt på tirsdag. Det er en solid oppgang fra fjorårets mesterskap der 14 stykker deltok. Det skal spilles totalt 9 runder over tre klubbkvelder i Bjørklundveien 1. Betenkningstid er satt til 20 minutter pluss 5 sekunder tillegg.

Store favoritter – men flere banker på døren

Som vanlig må vi nesten si, at Martin Halsvik Larsen og Jon Fredrik Åsvang anses som store favoritter til å vinne mesterskapet. Utfordrerne står i kø, men det er nok Håkon T Natvig, Kristoffer Slettli eller Kjetil Grjotheim som må ta på seg det store ansvaret med å vippe favorittene ned fra tronen. Spørsmålet er om noen av de er klare for den jobben? Eller kan vi få en annen overraskelse?

Det blir også spennende å følge med på de unge håpefulle i klubben. Ervin Kavara Berg har vært med i en årrekke, men er fortsatt et stort talent. I tillegg begynner han å bli varm i trøyen, og kan utfordre de beste på en god dag. Håkon Halvorsen er helt fersk i gamet, men deltok under FDVhuset Blåbyen Grand Prix tidligere år. Der gjorde han en fin innsats, så det blir spennende å se om han fortsetter sin fremgang.

Aktuelle lenker:

Følg oss på Facebook
Resultatliste og rundeoppsett