Martin ble klubbmester i hurtigsjakk

Klubbmesterskapet i hurtigsjakk har siste måneden vært den store snakkisen i klubben. Mesterskapet har vært spilt over tre klubbkvelder med totalt 9 runder. Fantastisk godt oppmøte med hele 18 deltakere gjør det moro å arrangere og delta på klubbmesterskap.

Årets klubbmester i hurtigsjakk ble Martin Halsvik Larsen. Han hadde en luke på ett poeng ned til Jon Fredrik Åsvang før kveldens 3 avsluttende runder. Begge fullførte med tre strake seire i kveld, så stillingen ble uforandret til slutt. Håkon Tonulltre Natvig gikk på en liten smell i nest siste runde mot Kjetil Grjotheim, men klarte tilslutt å bærge 3. plassen med seier i siste runde over Geirr Alén Rasmussen. Kristoffer Slettli fortsetter å imponere med klokt spill. Denne gang holdt det til en flott fjerdeplass, kun halvpoenget bak formannen. Hognfjordens store sønn, Svein-Harald Johansen, ble nummer 5, mens Kjetil Grjotheim og Ervin Kavara Berg endte som nummer 6 og 7.

Komplett resultatliste finnes hos Turneringsservice. Takk til alle som deltok!