Klubbmesterskap i lynsjakk: Formannen til topps

Lørdag 14. desember ble klubbmesterskapet i lynsjakk spilt i Bjørklundveien 1. Det var totalt 12 deltakere til start. Både Martin og Jon Fredrik meldte forfall til mesterskapet, så det var vidåpent om hvem som skulle gå til topps.

Formannen avgjorde i siste runde

Vladimir Shabalin ledet mesterskapet med 10 av 10 mulige poeng før siste runde. Der møtte han formannen, som måtte vinne for å gå foran på kvalitet. Det ble et spennende parti, men Håkon Tonulltre Natvig trakk det lengste strået og gikk til topps med 10 av 11 mulige, kun kvalitetspoenget foran Vladimir.

Svein-Harald var den eneste som tok poeng fra formannen. Hognfjordens store sønn ble med det belønnet med en flott tredjeplass med 8 poeng. Jonny tok også 8 poeng og kom på delt tredjeplass med Svein-Harald.

Takk til alle som deltok!

Bilder på Facebook
Resultatliste