Vårsjakken NGP 2020 i Tromsø

Fjorårets turnering var døpt Aprilsjakken NGP 2019 Foto: Tromsø SK

Tromsø Sjakklubb inviterer til turnering i “Nordens Paris”, helgen 20. – 22. mars. Vårsjakken NGP spilles over 7 runder – med 3 hurtig- og 4 langsjakkpartier. Betenkningstid er 20 minutter pluss 5 sekunder tillegg i hurtigsjakken, mens langsjakken spilles med kjente 90 minutter pluss 30 sekunder tillegg. I likhet med vår egen helgeturnering skal det konkurreres i tre ratinggrupper.

Arrangørene informerer om at Clono vil bli benyttet for å sende partiene LIVE, men dette er selvsagt frivillig å bruke. Komplett invitasjon og påmelding finnes hos Turneringsservice.

Det er per 29. januar 18 påmeldte. Kjente navn som Gunnar B Hanssen, Pål Røyset og Mats Bergvoll har alle meldt sin ankomst. I tillegg er Kjetil Grjotheim fra Sortland påmeldt. Arrangørene har ikke ordnet med noe spesiell hotellavtale, men kjente kjeder som Thon, Scandic og Choice er godt representert i sentrumssonen – kort gange fra spillestedet.