Tromsø Sjakklubb: Den Isolerte Bondecupen spilles på Lichess 2.-16. mai

Tromsø Sjakklubb inviterer nordnorske spillere til knockout turnering. Vi siterer fra deres hjemmeside:

“Lyst å spille sjakk for en lav innsats med mulighet for en fin premie? Lyst å være med i en eksklusiv cupturnering med spenning fra første runde? Lyst å spille en turnering uten seeding der du kan møte hvem som helst når som helst? Tromsø sjakklubb arrangerer en Cupturnering med plass til 16 spillere over 2000, 16 spillere mellom 1600-2000 og 16 spillere under 1600 i Lichessrating. Er du med? Prinsippet som gjelder er førstemann til mølla! Så vi fyller påmeldelser opp i Turneringsservice til det er fullt og cupen starter med første runde på lørdag! Bli med da vel!”

For mer informasjon, gå inn på nettsidene til Tromsø og les informasjonen. Meld deg deretter på turneringen hos TS. Martin har allerede meldt seg på i gruppen over 2000 og tar sikte på pallplass.