Den isolerte bondecupen starter i dag

Tromsø sjakklubb arrangerer en Cupturnering med plass til 16 spillere over 2000, 16 spillere mellom 1600-2000 og 16 spillere under 1600 i Lichessrating. Alle partiene går sin gang på Lichess, og når man har fått en motstander avtaler man direkte med hverandre når matchen skal spilles i chatten. En match vil typisk vare mellom 1 og 2 timer.

I 8-delsfinalen skal Martin Halsvik Larsen (halsau) spille mot Jan Sigmund Berglund (Sjakknissen). Betenkningstid er 3 minutter pluss 2 sekunder tillegg. Matchen spilles som rent cupspill, der den som kommer først til 6,5 poeng vinner. Hvis 6-6 spilles minikamper på to partier med tidskontroll 1 1 til en part har vunnet. Vinneren går videre til kvartfinale.

Martin og Jan Sigmund spiller lørdag kl. 20.00. Lenker til matchene finnes her!

I tillegg til Martin, har Torstein Monsen (Torsmons) fra Sortland meldt seg på i klasse 2 Under 1600 i rating. Han skal møte Andor Enge til kamp søndag kl. 18.00.

Tromsø har lagt ut en stor artikkel, der du også finner lenker til de andre kampene som spilles.