Den Isolerte Bondecupen: Kvartfinaler

Da er alle kvartfinalene i Den Isolerte Bondecupen ferdigspilt. Kvartfinalene leverte som bestilt, og vi fikk se flotte bukker, finter, sluttspill, angrepsspill, avbyttersjakk og diverse taktikerier. Som forventet når det spilles lynsjakk!

I klasse Mester spilte Martin Halsvik Larsen (halsau) og Endre Machlik (ennjy) en spennende match som bølget fram og tilbake. Etterhvert fikk Martin litt mer kontroll og halte i land seieren 6,5 – 4,5. I matchen mellom Mathias L Schouten (MathiasTHEbest) og Torbjørn Valvåg (torbjornh2b) var det førstnevnte som kunne strekke armene i været etter en knusende 7 – 2 seier. Det mest overraskende resultatet blant kvartfinalene var nok seieren til Per Fredrik Holand (Nesefyr) over Jon Kristian Røyset (RoyZet). Den matchen ble ulidelig spennende for både spillere og publikum, men det var Per Fredrik som stakk av med seieren 6,5 – 5,5 tilslutt. Matchen mellom evigunge Kjell Ole Kristensen (celvic) og Monika Machlik (mo9kam) endte med seier til sistnevnte. Det ble aldri spennende og Monica kunne spasere til en 6,5 – 3,5 seier.

Semfinalene spilles i løpet av helgen:

Monika Machlik – Martin Halsvik Larsen (lørdag 9. mai kl. 20.00)
Per Fredrik Holand – Mathias Lind Schouten (søndag 10. mai kl. 18.00)

Torstein Monsen måtte ned i knestående

Torstein Monsen (Torsmons) fikk virkelig kjenne på hva en Nedtur er for noe i sin kvartfinale mot Herman Jakob Haugaa (Nedtur). For ja, Herman skjuler seg bak aliaset “Nedtur”, og det fikk Torstein smertelig erfare. Kampen endte med 7 – 1 seier til Herman, og han sammen med 3 andre spillere er da klare for semifinale i Klasse 2.

For mer informasjon om turneringen kan du trykke deg inn på sidene til Tromsø Sjakklubb. Sjakkfantomet skriver så fort han kan, så en oppdatering fra turneringen kommer nok om ikke alt for lenge.

Aktuelle lenker: