Martin til finalen i Den Isolerte Bondecupen

Martin er klar for finale

Lørdag og søndag ble semifinalene i Den Isolerte Bondecupen spilt. Martin Halsvik Larsen (halsau) møtte Monika Machlik (Mo9kam) lørdagskveld til det som ble en spennende kamp. Martin vant de to første partiene, men så snudde Monika kampen med tre strake vinster. Martin var i villredet, men klarte heldigvis å svare med en gang. På 4 – 4 rykket Martin fra og vant til slutt kampen 6,5 – 5,5.

Per Fredrik er klar for finale

Semifinalen mellom Per Fredrik Holand (Nesefyr) og Mathias Lind Schouten (MathiasTHEbest) ble et rent ungdomsoppgjør mellom to fremadstormende sjakkspillere. Per Fredrik åpnet best, men Mathias klarte å tette luken etterhvert. De fulgte lenge hverandre som klegg, men det var Bodøværingen som holdt nervene i sjakk lengst og som dermed kunne juble over å ha vunnet kampen med sifrene 7 – 5.

Mandag kl. 19.00 spilles finalen

Det blir dermed Sortland mot Bodø i finalen. Martin er nok favoritt mtp. ratingen, men man vet aldri når det skal spilles lynsjakk. Per Fredrik er ung og lovende. Han har gått på sjakklinjen i Skien og bruker mye tid på sjakken. Alt ligger altså til rette for en intens og spennende finale som du bør få med deg på Lichess, mandag kl. 19.00! FM Gunnar Lund fra Tromsø SK skal sende live fra kampen med kommentarer. Sendingen vil være litt forsinket slik at spillerne ikke kan følge med. 

Aktuelle lenker: