Tromsøsjakken NGP 2020

Foto: Tromsø SK | Tromsøsjakken 2018

Tromsø Sjakklubb er første klubb ut som arrangerer helgeturnering etter korona-nedstengningen. Tromsøsjakken NGP 2020 går av stabelen i deres klubblokaler, 4. – 6. september.

Arrangørene skriver følgende på deres hjemmeside:

På grunn av lokalets størrelse og gjeldende korona-anbefalinger er det satt en foreløpig begrensing på 40 spillere. De 40 første påmeldte er sikret plass, mens øvrige påmeldte automatisk blir satt på venteliste. Dersom det blir stor påmelding, vil vi også forsøke å finne et større spillelokale.

Tromsø Sjakklubb har fokus på god sjakkformidling inklusive liveoverføring av så mange partier som mulig. Vi benytter derfor elektronisk notering med Clono i våre turneringer. Dette er et frivillig tilbud til spillerne.

Mer informasjon og påmelding finnes på hjemmesiden til Tromsø Sjakklubb og Turneringsservice.