Geirr vant onsdagslyn u1600

Tromsø Sjakklubb arrangerer lynsjakkturnering på Lichess hver onsdag. Det spilles i to grupper, en åpen for alle og en for de under 1600 i rating. Turneringene er åpen for alle, men man må være medlem av Tromsø Sjakklubb på Lichess. Betenkningstiden var denne gang 3 min pluss 2 sek tillegg i åpen gruppe, mens U1600 opererte med 5 min pluss 2 sekunder tillegg. Dette varierer!

Sist onsdag gikk Geirr Alèn Rasmussen til topps i U1600 gruppen. Han vant 5 partier, tapte to og svindlet til seg en patt i siste runde. I chatten kan vi lese Geirr skrive: “Svindla meg til patt i siste, du hadde fortjent å vinna, Coolio.” Vi legger til at Geirr hadde vunnet turneringen selv med tap i siste runde. Førstkommende onsdag arrangeres ny turnering på Lichess. Info og påmelding finnes her.