FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2020 spilles til helgen

Da er det ikke lenge igjen til at vi kan åpne dørene og ønske sjakkspillerne velkommen til årets turnering på Sortland. Det er per 16. sept hele 65 påmeldte. Vi har sendt ut e-post til alle deltakerne om å gi beskjed ift. forfall og betaling av startkontingent. Kort oppsummert for de som ikke har lest:

Vennligst gi beskjed hvis du ikke skal delta. Startkontingent betales via bankoverføring eller VIPPS. Gjerne merk betaling med navnet på den spilleren det gjelder. Resten finner du ut av med å lese e-posten.

Startkontingent og registrering

Vi ønsker å ha minst mulig med kontanter. Pengepremier vil derfor bli overført per konto. Håper folk flest klarer å ordne med innbetaling av startkontingent på forhånd, evnt. VIPPS på spillestedet. De som har betalt er automatisk registrert og trenger ikke møte opp før kl. 19.30. Ellers er registrering åpent mellom kl. 18.30 til 19.30!

Gruppeinndeling

Vi ser at mange har valgt å melde seg på i Gruppe B. Det er forsåvidt flott, men det ser ut til at Gruppe A blir tynt bemannet. Hvis det er noen spillere over 1700 i rating som ønsker å spille i øverste gruppe, ta kontakt på e-post (marhlarsen@gmail.com). Ved oddetall vil vi flytte opp minimum en spiller i A gruppen slik at den blir partall.

Smittevernregler

Grunnet Covid-19 er det innført en rekke smittevernregler som deltakerne MÅ sette seg inn i. Brytes disse kan du som spiller bli utvist fra spillelokalene. Er du syk, holder du deg selvsagt hjemme. Ellers gjelder følgende:

  1. Holde avstand!1 meters regelen gjelder også her.
  2. Håndhygiene (spriting) utføres ved ankomst av lokalet og når man forlater.
  3. Ingen håndhilsning før eller etter partiene.
  4. Brett, brikker og klokker sprites før og etter bruk.
  5. Ingen spising ved brettet. Det vil ikke være salg av mat.

Spilleplan for helgen

Fredag
Kl. 18.30 – 19.30 Registrering
Kl. 20.00 – 21.00 Runde 1
Kl. 21.00 – 22.00 Runde 2
Kl. 22.00 – 23.00 Runde 3

Lørdag
Kl. 10.00 – 14.00 Runde 4
Kl. 15.30 – 19.30 Runde 5

Søndag
Kl. 09.00 – 13.00 Runde 6
Kl. 13.30 – 17.30 Runde 7 (senest)
Premieutdeling straks etter siste runde!

Annen informasjon

For komplett info om turneringen, se vår eminente hjemmeside. Der finner du alt du trenger å vite om smittevernregler, overnatting, praktisk info og annet. Påmelding gjøres via TS.

Velkommen til 9. utgave av FDVhuset Blåbyen Grand Prix!