Nord-Norsk mesterskap 2020 spilles i Tromsø

Tromsø Sjakklubb arrangerer Nord-Norsk Mesterskap 2020, 6 – 8. november i Nordens Paris. Grunnet koronaviruset ble mesterskapet utsatt fra pinsen tidligere i år. Turneringen spilles på Veitasenteret i 6. etasje i sentrum. På grunn av epidemien må arrangøren ha bindende påmelding, forhåndsbetaling og et tak på 40 spillere. Påmelding åpnes opp kl. 17.00 torsdag 17. september. Det er altså først til mølla!

Mesterklassen vil bestå av maksimalt 16 spillere i år og dersom klassen fylles opp før 2 uker er gått – vil den bli stengt. Påmeldingene i klasse 1 og klasse 2 vil bli stengt når totalt 24 påmeldinger er mottatt. Arrangøren minner om at de ikke kan holdes ansvarlig for den enkeltes utgifter hvis arrangementet må avlyses grunnet Covid-19, men at startkontingent selvsagt refunderes. Se komplett invitasjon og mer info på hjemmesidene til Tromsø Sjakklubb.

Påmelding åpnes altså 17. september kl 17.00 i Turneringsservice.