Informasjon vedrørende Nordnorsken

Hotel Scandic Grand er nyoppusset og fremstår som nytt.

Tromsø Sjakklubb ønsker å informere om at de har booket Hotel Scandic Grand som arena til Nord-Norsk Mesterskap som spilles helgen 6.-8. november. Det var lenge planlagt at mesterskapet skulle spilles i klubblokalene, men det er altså nå lagt på is. Arrangørene kan med det ønske enda flere deltakere til mesterskapet. I utgangspunktet var det satt et tak på 40 deltakere, men det tallet er altså nå høynet til 64. Merk deg at det fortsatt er spesielle regler for påmelding. Arrangørene krever forskuddsbetaling og påmelding i Turneringsservice for å garantere deg plass.

Sjakkavtale med hotellet

Tromsø Sjakklubb har inngått avtale med hotellet om rimelig overnatting. Prisene er per døgn og inkluderer frokost. Rom bookes via telefon 77 75 37 77 eller e-post  grandtromso@scandichotels.com. Prisene er gyldig fra 5. oktober!

Enkeltrom kr 800,-
Dobbeltrom kr 980,-
Trippelrom kr 1280,-

Ytterlige informasjon om turneringen finnes på hjemmesidene til Tromsø Sjakklubb. Der finner du også komplett invitasjon og diverse lenker til hotell og påmelding.

Aktuelle lenker: