Endelig sjakk & øl igjen

Endelig! Juleaften, påskeaften, 17. mai, alt på samme kveld! I dag var det endelig duket for en runde med Sjakk & Øl! Det har vært sterkt savnet, folk har ligget i abstinenser, dvale og alt man kan tenke seg i suget etter å flytte brikker og kose seg med litt bayer! Materialforvalter, Svein-Harald Johansen, parkerte bobilen tidlig fredag ettermiddag. Erlend Madsen gikk ut i full arbeidsstreik og suste avgårde fra Finnsnes for å delta! For en kveld, for en begivenhet!

Martin til topps, nesten som vanlig

Det var selvsagt spenning om Martin kom krypende på alle fire før start, eller om han holdt hodet kaldt og var med fra begynnelsen. Det viste seg at Martin holdt nervene under kontroll og rodde det hele inn til turneringsseier. Han fikk dog ett tap mot Stein Børre Remman, og Kjetil Grjotheim holdt han til remis i siste runde. Men det holdt altså ikke. Martin hadde et forsprang på ett poeng, og selv om det ble både tap og remis var det ingen som kunne tukte Martin til slutt.

Takk til alle som deltok

Fantastisk at så mange møtte opp og deltok, selv om fandens virus lurer like rundt om hjørnet. Vi spritet oss selv før og etter partiene, og alle viste hensyn ovenfor motstanderen. Vi er tross alt profesjonelle når det kommer til Sjakk & Øl!

Kjetil Grjotheim tok en flott andreplass, foran Håkon Tonulltre Natvig på tredje. Vi omrokerte premielista og de nederst fikk velge først fra det flotte premiebordet. Det var derfor mange store smil som forlot spillelokalene denne kvelden. Og premier ble det selvsagt til alle!

Resultatliste
Bilder