Lagkamp mot Harstad

Harstad Sjakklubb med Stein Jensen i spissen, har vært så freidig å utfordret oss til lagkamp tirsdag kl. 18.30. Kampen vil bli spilt på Lichess med en betenkningstid på 15 minutter pluss 3 sekunder tillegg. Vi bruker TS for å trekke runden og resultatregistrering. Du vil få en motstander, som du møter to ganger. Altså med hvit og stort.

Juksing er direkte flaut! Og selv om vi ikke har noe system som vil fange det opp, så vil vi med tid og stund få gjennomgått partiene. Vennligst avstå fra juks! Før eller senere kommer det og biter deg i ræva …

Trekning av runde vil skje klokken 18.28. Spillerne starter selv partiene kl. 18.30 og spiller to partier. Vi innhenter resultatene etterpå, så dere trenger ikke kontakte oss for dette.

Harstad har syv spillere klare. Sortland seks. Hvem blir sistemann på blokken for Sortland? Ta kontakt per e-post (marhlarsen@gmail.com) med navn og alias på Lichess.