Året som har gått – vi ønsker 2021 velkommen

Forhåpentligvis kan denne gjengen snart møtes igjen og spille sjakk!

Året 2020 har vært et rart, annerledes og høyst spesielt år. Det startet med full nedstenging hvor vi ikke fikk spilt sjakk sammen eller spille turneringer. Ikke en gang sjakk og øl fikk vi arrangert. Det ble etter hvert åpnet opp igjen, og vi var en av få klubber som fikk gjennomført en helgeturnering. Ikke lange stunden etterpå ble det meste stengt ned igjen, og slikt har det vært resten av året.

Takk og lov så er sjakk noe vi kan spille og observere på internett. De fleste av oss har daglig vært innlogget på diverse nettsider og spilt sjakk mot klubbvenner, utenlandske spillere og deltatt i turneringer. Sortland har vært en av veldig mange klubber som har arrangert turneringer på nett gjennom året.

Dette Covid-19 viruset er visst ikke til å spøke med, og det har forkludret mye. Heldigvis har vi i Sortland Sjakklubb opplevd enormt endringsvillige medlemmer. Vi har også vært heldige når det kommer til smitten. Ingen av klubbens medlemmer har vært syke.

Året som kommer blir forhåpentligvis en ny æra. Vi håper at vaksinen mot Covid-19 vil bidra til at vi igjen får en normal hverdag med klubbsjakk, sosiale tilstelninger og turneringer. Vi skal i hvert fall slå på stortromma så fort vi får sjansen til det, og da skal vi arrangere en skikkelig årsfest for klubbens medlemmer!

Vi ønsker med dette, alle sammen en fortsatt god jul og et riktig godt nytt år!