Klubben flytter inn igjen på lichess

Geirr er blant de mest aktive som spiller turneringer på internett!

Som nevnt i tidligere innlegg blir det ingen klubbsjakk i nærmeste framtid grunnet Covid-19. Det ser heller ikke veldig positivt ut på lang sikt, selv om vi selvsagt kan håpe. Siden det ikke blir fysisk sjakk, vil klubben arrangere turneringer på Lichess. Det koster ingenting å delta og de er lukket for klubbens medlemmer.

Turneringene vil bli arrangert som Sveitser. Det betyr at det blir samme oppsett som i ordinære turneringer. Betenkningstid vil variere fra turnering til turnering og vi vil premiere en heldig deltaker hver gang. Altså ingen krav til å ha vunnet en turnering!

For å delta i klubbturneringen, er man nødt til å være medlem av Sortland Sjakklubb. I tillegg må man være medlem av klubben på lichess! Det koster ingenting å spille på lichess og alt av tilleggsfunksjoner er også gratis!

Meld meg inn i klubben på lichess!

Håper så mange som mulig ønsker å delta. Selv om man ikke møtes til fysisk sjakk, er dette en god mulighet for klubbens medlemmer å møtes og spille sjakk mot hverandre på nettet. Ønsker man å bli en bedre sjakkspiller, gjelder det å spille mye sjakk! I tillegg finnes det diverse funksjoner der man kan løse oppgaver og lære seg åpning, midtspill og sluttspillteori. Det er bare å peise på! For nybegynnere anbefaler vi NRK/Torstein Baes sjakkskole.

Terminliste:

Tirsdag 12. januar kl. 18.30 – Påmelding
9 runder Sveitser | 3 min pluss 2 sek

Tirsdag 26. januar kl. 18.30 – Påmelding
7 runder Sveitser | 5 min pluss 3 sek

Tirsdag 09. februar kl. 18.30 – Påmelding
5 runder Sveitser | 10 min pluss 2 sek

Tirsdag 23. februar kl. 18.30 – Påmelding
7 runder Sveitser | 7 min pluss 0 sek