14 stykker til start under kveldens klubbturnering på Lichess

Det ble godt oppmøte i kveld da vi arrangerte vår først klubbturnering for året på Lichess. Turneringen ble arrangert som Sveitser og det ble spilt 9 runder. Som forventet gikk Martin (halsau) til topps med 9 strake seire. Håkon (tonulltre) ble nummer 2 med 8 poeng, mens Nils (nilspils8) ble nummer 3 med 7 poeng. Jim (Jim-Ole) og Ervin (Nivre123) ble nummer 4 og 5 med hhv. 5 og 4,5 poeng.

Forskjellig betenkningstid

Det ble denne gang spilt med en betenkningstid på 3 minutter pluss 2 sekunder, noe som kanskje er i det raskeste laget for enkelte. For de av dere det gjelder, så kan jeg glede dere med at neste gang (26. jan) er det lagt opp til lengre betenkningstid. Vi blir til å variere fra turnering til turnering, så ikke fortvil!

Deltakerpremie

Som reklamert på forhånd ble det trukket ut en deltakerpremie blant spillerne. Denne gang var det Torstein (torsmons) som hadde hellet med seg. Vi bruker et nettprogram der vi legger inn sluttplasseringene. Deretter trekker maskinen og denne gang var det 6. plass som ble trukket opp av hatten. Premie på vei!

Takk til alle som deltok! Klarer vi få med enda flere neste gang?

 

nilspils8 har de hvite brikkene mot halsau. nilspils8 er i trekket og spiller 19. c3?
Hva skulle han egentlig ha spilt her? Løsning finnes under!

(19. Lxc6 Dxc6, 20. b5 Lxf2+, 21. Dxf2 Hvit offiser over)