Ny klubbturnering på Lichess – tirsdag 26. januar

Vi håper Nils, Kjetil og Torstein stiller til start på tirsdag!

Turnering nummer 2 i en rekke av 4 arrangeres førstkommende tirsdag kl. 18.30 på Lichess. Da skal vi spille med lengre betenkningstid (5 min pluss 3 sek tillegg) over 7 runder, og da regner jeg med at sakte-tenkerne også stiller til start.

Å spille nettsjakk blir selvsagt ikke helt det samme som å møte motstanderen din ansikt til ansikt, men det er mye å hente bare med å spille sjakk, også på internett. I tillegg kan du etter turneringen gå i gjennom partiene dine og se hva du gjorde feil og hva som var bra. Ønsker du f. eks bli bedre i en åpning, er jo dette en gylden mulighet til å få testet ut dine åpningsferdigheter.

For å delta må du være medlem av klubben

For å delta i klubbturneringene våre må du være medlem av Sortland Sjakklubb, i virkeligheten og på Lichess. Vi har vårt eget lag som du må melde deg inn i! Når administrator har godkjent deg, kan du melde deg på turneringene våre. Sist gang vi arrangerte turnering gikk Martin helt til topps, men var på gyngende grunn et par ganger mot Nils og Håkon. Kommer det nye helter til bordet? Klarer de to herrene utfordre Martin denne gang? Eller stikker Martin av med seieren? Bli med, finn ut!

Deltakerpremie

Etter endt turnering trekker vi ut en deltakerpremie blant de som deltar. Sist gang var det Torstein Monsen som ble den heldige vinneren. Et gavekort på kr 250,- hos Sjakkbutikken er på vei til han, men litt forsinket pga sen administrasjon hos butikken.

Aktuelle lenker:

Bli medlem av Sortland SK på Lichess
Resultater tirsdag 12. januar
Meld deg på turneringen 26. januar