Klubbturnering 3: Hurtigsjakk på programmet

Ervin er på full fart oppover ratinglistene og blir til å kjempe om seieren på tirsdag.

Tirsdag 9. februar kl. 18.30 er det duket for nok en klubbturnering. Turnering nummer 3 i en serie av 4 skal spilles, og det er denne gang hurtigsjakk som står på programmet. Vi skal alle sammen spille 5 partier og tenketiden er satt til hele 10 minutter på hele partiet + 2 sek/trekk tillegg. Det bør være nok tid for de fleste til å finne det fantastiske, spesielle, uforutsigbare og avgjørende trekket som kanskje velter partiet i din favør. Ønsker dere alle sammen lykke til!

For å delta må du være medlem av klubben

For å delta i klubbturneringene våre må du være medlem av Sortland Sjakklubb, i virkeligheten og på Lichess. Vi har vårt eget lag som du må melde deg inn i! Når administrator har godkjent deg, kan du melde deg på turneringene våre. Sist gang vi arrangerte turnering gikk Martin helt til topps med full pott. Ola Torstein og formannen tok de neste plassene og ønsker nok å ha en finger med i spillet denne gang også. Kanskje kommer det nye helter til bordet? Klarer de to herrene utfordre Martin denne gang? Bli med, finn ut!

Deltakerpremie

Etter endt turnering trekker vi ut en deltakerpremie blant de som deltok. Sist gang var det Ervin Kavara Berg som ble den heldige vinneren. Et gavekort på kr 250,- fra Sjakkbutikken ble sendt til han! Blir det du neste gang?

Aktuelle lenker:

– Bli medlem av Sortland SK på Lichess
– Resultater tirsdag 26. januar
Meld deg på turnering tirsdag 09. februar