Felles klubbturneringer med Bodø på lichess

Det har vært dårlig oppmøte når vi har arrangert klubbturneringer på Lichess. Det er derfor bestemt at vi slår oss sammen med Bodø Sjakklag, som er i samme situasjon som oss. Det er fortsatt tirsdager som gjelder, men klubbene deler altså nå på å arrangere turneringer. Merk at turneringene er åpen for alle, uansett klubbtilhørighet!

Første turnering ble spilt tirsdag 

Tirsdag 23. mars ble første turnering arrangert, med Bodø som arrangør. Det ble spilt 90 minutters turnering med tenketid 4 min pluss 2 sek. Vinneren ble Live-Curious med 20 poeng. Rune-Bo ble nummer to, mens Oskis tok tredjeplassen. Hele 20 spillere stilte til start, noe vi må si oss fornøyde med. Topper vi det neste gang?

Ny turnering tirsdag 30. mars

Neste tirsdag er det Sortland som arrangerer turnering. Det vil bli arrangert en 70 min turnering med tenketid 3 min pluss 2 sek. Det er ikke tillatt med berserk eller streak-poeng. Påmelding og mer info finner du hos Lichess.